Wraps met parmaham, rucola en groene pesto

Dankzij het mooie weer heb ik weinig zin om boven een heet kookfornuis te hangen. Ik zoek mijn toevlucht liever in koude salades en ander lekkers. Deze salade met scampi en appel bijvoorbeeld is too die for!  Maar ook dit recept voor koude wraps is in een mum van tijd klaar, handig om mee te nemen voor een picnic en njummie njummie njummie!  Je hebt er schandalig weinig voor nodig en semi-gezond (als je geen kilo’s pesto erop smeert uiteraard). 

Koude wraps met parmaham, rucola en groene pesto
Print
Ingredients
  1. - enkele wraps
  2. - rucola salade
  3. - groene pesto
  4. - enkele sneetjes parmaham naar keuze
  5. - kersttomaatjes (of zongedroogde tomaatjes)
  6. - pijnboompitjes (als je dat hebt liggen)
Instructions
  1. - Bak de pijnboompitjes kort aan in een pan zodat ze een bruin korstje krijgen
  2. - Verwarm je wraps even in dezelfde pan (enkele seconden aan beide kanten)
  3. - Besmeer een wrap met wat pesto, leg er dan een flinke plak parmaham op en bedek dan met wat rucola salade, fijngesneden tomaatjes en pijnboompitjes.
  4. - Rol op en enjoy !
Notes
  1. Je kan er ook wat geraspte Parmezaanse kaas over doen als je dat lekker vindt.
Food, health & lifestyle blog http://www.life-is-good.be/
 wraps met parmaham en pesto

wraps - parmaham - rucola - groene pesto - koude wraps - koud gerecht - koud recept

Laat gerust een reactie achter :-)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.