Disclaimer

  • Alle blogartikels en reviews zijn door mij geschreven en mogen niet zomaar gekopiëerd worden zonder mijn toestemming.
  • Foto’s zijn ofwel door mij gemaakt of ze komen van deze site 
  • Wat de informatieve teksten betreft (over voeding en dergelijke): deze heb ik zelf geschreven op basis van eigen research. Ik ben geen professionele diëtiste, noch dokter of psycholoog. Ik schrijf vanuit mijn eigen gevoel en ervaring, de meningen op deze blog zijn van mij en van mij alleen 🙂 . Dit is dus geen professioneel advies, gelieve hiermee rekening te houden.

Samenwerkingen & Sponsoring

  • Het grootste deel van de producten, activiteiten of zaken die ik bespreek op mijn blog heb ik zelf gekocht en betaald. Af en toe gebeurt het echter dat ik door een bedrijf gecontacteerd wordt en een gratis product of dienst aangeboden krijgen in ruil voor een vermelding of review. Wanneer dit het geval is geef ik dit altijd expliciet aan o p mijn blog.  Wanneer ik iets schrijf dat voortvloeit uit een samenwerking, geef ik dit expliciet aan in mijn artikel. Het sturen van samples, producten,… resulteert niet automatisch in een artikel. Ik geef ook telkens eerlijk mijn mening, wat de samenwerking ook betreft. 
  • Ben je een bedrijf en wil je graag een samenwerking op poten zetten? Ik sta open voor leuke voorstellen! Contacteer me lien@life-is-good.be!
  • Met deze merken/bedrijven heb ik reeds samengewerkt:   Greetz – TUI – Wereldkaarten – Babymatters – Yumi Yay – Twistshake Baby

Privacy

life-is-good.be maakt gebruik van het platform WordPress voor het online weergeven van zelfgeschreven content. Je kan (anoniem) reacties achterlaten op elk artikel. Deze reacties blijven bewaard zolang de blogpost online blijft. Gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Reacties kan je zelf verwijderen. 

Ik analyseer mijn webverkeer met behulp van Google Analytics. Daardoor kan ik statistieken bij houden en mijn blog optimaliseren. De gegevens zijn niet bestemd voor marketing of reclame en worden na 14 maanden automatisch verwijderd door Google zelf. GA verzamelt persoonlijke gegevens op basis van je IP-adres (geanonimiseerd).Door mijn artikels op life-is-good.be te lezen ga je akkoord met het Google cookies beleid. Cookies kan je zelf wissen of blokkeren via je webbrowser.