Favoriete parfum van het moment

Vandaag gooi ik het over een andere boeg en presenteer ik jullie mijn favoriete geur van het moment. 
Met moederdag in het achterhoofd dacht ik dat dit zeker niet misplaatst is en ik bovendien ging ik sowieso wat meer beginnen schrijven over persoonlijke verzorging en welzijn…
Ik draag bijna elke dag parfum en hou er van om steeds nieuwe geuren te ontdekken (ook al koop ik vaak dezelfde geuren terug als deze mij bevallen, why change a winning team? ).
Dikke wolken parfum hoeven voor mij zeker niet, maar ik vind niets fijner dan mensen die een subtiel vleugje parfum achterlaten in mijn neus. Parfum is een signature mark voor mij en kan iemand maken of kraken.

Zodus, without further ado, I present to you, mijn favo geur van het moment :

 rituals fleurs  d'himalaya

Rituals : Fleurs de l’Himalaya

Op dit moment draag ik vaak Fleurs de l’Himalaya van Rituals. Ik vind het een heerlijke, zachte en verfrissende geur. Bovendien is de flacon een mooie eyecatcher. Eenvoudig maar toch elegant dankzij de mooie houten dop en het fijne goudkleurige plakaatje waar de naam in gegraveerd staat. Hij wordt geleverd in een luxuseus ogend doosje met een zwartfluwelen voering.

Op de website van Rituals wordt de geur als volgt omschreven:

“Dit elegante parfum uit de vallei van bloemen roept beelden op van een zachte bries over het serene landschap van de Himalaya en het heilige Tibet. De krachtige geur van Wilde Orchidee vermengd zich moeiteloos met het geraffineerde bouquet van Himalaya Pioen en een subtiel vleugje Katoen Musk als finishing touch. Vind nieuwe inspiratie in dit unieke parfum dat beetje bij beetje zijn intrigerende eigenschappen prijsgeeft.”

Ik vind hem heel fris en opgewekt ruiken en ook al ben ik een beetje een ochtendmens, als ik dit geurtje ’s morgens opspuit, voel ik me instant wakker en happy  😉 .
Als je zelf bent voor lichte, subtiele en bloemige geuren, kan je dit parfum zeker een kans geven.

 

rituals parfum reviewPrijs en verkooppunten

Een groot voordeel is de prijs. Voor 39€ wordt je al trotse eigenaar van een prachtig flesje van 50 ml eau de parfum. Dit is echt niet duur voor zo’n heerlijk geurtje. Je vindt hem in Rituals winkels of op hun webshop.

 Wat is jouw favoriete parfum van dit moment? 🙂

 

Disclaimer: dit is geen gesponsorde post, maar een review op eigen initiatief.

Laat gerust een reactie achter :-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.