Time flies when you’re having fun!

Life Is Good bestaat 1 jaar, en dat vieren we met een give-away!

kokosolie

Speciaal voor het eenjarig bestaan, besloot ik een van mijn favoriete items in de keuken cadeau te doen aan een van mijn lezers: extra vierge kokosolie uit het assortiment van Pit & Pit. 

Pit & Pit is een webwinkel voor zuivere en volwaardige voeding. Je vindt er alle gekende superfoods, maar ook allerlei soorten thee, oliën, noten, kruiden en voedingssupplementen. Ik heb er al enkele keren dingen besteld en was heel tevreden over de service.  Hun zuivere koudgeperste kokosolie is een van de betere die ik ken, en bovendien fair-trade (uit gecontroleerde  biologische landbouw). Er werden geen additieven aan toegevoegd dus de olie is 100% natuurlijk.

Kokosolie is geschikt om in te bakken en braden, maar je kan ze ook zo gebruiken als body-olie als je een droge huid hebt of in je haren.
Een heerlijk veelzijdig product dus en een must have in je keuken. Ik wok eigenlijk vooral met de extra vierge variant, omdat je dan een heerlijk kokosaroma hebt in je gerecht. Als je graag eens Paleo kookt dan weet je ook dat kokosolie perfect binnen deze leefwijze past!

Genoeg geleuterd! Wil jij graag zo’n pot heerlijke extra vierge kokosolie ter waarde van € 14,50 winnen? Lees dan snel verder wat ik van jou verwacht!

1. Like de Life Is Good facebookpagina en deel deze post met de reden waarom jij graag de kokosolie wil winnen

2. Volg Life Is Good op instagram lien_life_is_good

Deze winactie loopt af op 15 juli, de winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

Laat gerust een reactie achter :-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.