Great Gatsby stijl

In augustus 2018 gaven mijn lief en ik mekaar het ja-woord in het pittoreske Pajottenland! We wouden een atypisch huwelijk, eentje dat bij onze persoonlijkheid pastte en nog lang zou nazinderen…
We kozen voor een Great Gatsby Huwelijk, in jaren ’20 stijl. Die periode heeft mij alleszins al heel lang gefascineerd op gebied van kledij en muziek. Ik hou wel van die vintage stijl en bovendien ontstond het idee van de nieuwe, zelfbewuste en vrijgevochten vrouw in die periode (de Flapper Girl). Weg met de korsetten, in met makkelijke kleedjes waar je goed in kon shaken! Dat is mij op het lijf geschreven, en ook mijn hubby zegt geen nee tegen shakende vrouwen, haha!

Roaring Twenties vibe

Bovendien vonden we alletwee dat de jazzy, uitbundige sfeer wel bij ons pastte als koppel.
Dus besloten we iedereen lekker los te laten gaan met de beentjes op de Charleston, voorzien van een coupeke champagne, omringd door pluimen, sigaren, diamanten.
Needless to say dat al onze vrienden en onze familie er magnifiek uit zagen in hun jaren ’20 outift. We hebben het zoooo gewaardeerd dat iedereen zijn best heeft gedaan om in het thema gekleed te zijn!

Ik deel graag met jullie enkele foto’s, die gemaakt werden door onze fantastische fotograaf, Kevin Faignaert.  We werkten ook samen met een evenementenbureau, Bizz Events, waar we ongelofelijk tevreden van zijn. Zij hebben samen met ons het concept uitgewerkt en dankzij hen konden we onze dag beleven zonder enige stress. Een heleboel details hebben we zelf kunnen doen (de menu’s maken, tafelkaarten, het concept van de foto’s op de tafel, de sigaren, de pralines, de signs,…) en Bizz Events zorgde voor de aankleding, het personeel, de traiteur. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben enorm veel complimenten in ontvangst mogen nemen de dag zelf en nog weken na het feest. 

Het was tot nu toe echt de schoonste dag van ons leven 🙂

En dan nu…… de foto’s van ons Great Gatsby huwelijk! 😉

Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk Great Gatsby huwelijk

 

Laat gerust een reactie achter :-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.