Ontbijten of brunchen in Gent is een hele opgave, dat kan ik je wel zeggen. Fijne koffiebars en ontbijt- en brunchzaken lijken wel een soort van maffianetwerk in Gent: je hebt er praktisch 2 om elke meter. Heel wat leuke adresjes te ontdekken, maar vandaag geef ik jullie een van mijn favorieten mee: Le Jardin Bohémien !

Le Jardin Bohémien

Op wandelafstand van Het Gravensteen vind je deze fijne ontbijt-, brunch- of lunchplek terug. Le Jardin Bohémien combineert een fijne eetplek met een B&B en doet dat in stijl. Het interieur is heel gezellig: een prachtige, robuuste en vooral lange houten tafel siert het decor en de vele houtaccenten, lampen en hebbedingetjes zorgen voor een warme sfeer.

le jardin bohémien gent

Ontbijtformules

Je hebt er verschillende ontbijtformules, met krokante koffiekoekjes, vers biobrood, de meest heerlijke biokaas met kruiden dat ik OOIT al heb gegeten, verse tapenades, heerlijke originele chutneys en confituren en lekker versgeperst fruitsap. Niet onbelangrijk voor de koffieliefhebbers: deze is namelijk ook heel erg lekker 🙂 (major pluspunt als je het mij vraagt!)

le jardin bohémien gent

Kortom, ik wil deze tip met jullie delen want ik ben er laaiend enthousiast over. Jammer genoeg had ik geen honger meer om hun zelfgemaakte taart eens uit te proberen, want die zag er anders ook delicieus uit. Dus, moest je besluiten er eens heen te gaan, let me know en breng me een stuk taart mee ;-).

Waar?

Le Jardin Bohémien (website)
Burgstraat 19
9000 Gent
Elke dag open van 8u30 tot 18u (behalve dinsdag en woensdag)

Laat gerust een reactie achter :-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.