Kennen jullie Yumi Yay al? Dit is echt een must-have merk voor in de kinderkamer! Ik kreeg de kans om de Yumi Yay nachtlampjes en voorleesboekjes te ontdekken en laat jullie in dit artikel graag weten wat ik erover vind.

Yumi Yay vriendjes

Yumi Yay heeft 4 dierenvriendjes in het leven geroepen; Otti, Finn, Tika en Billy. Ze hebben alle vier een eigen unieke persoonlijkheid. Finn het vogeltje ruimt niet graag op, Otti is een superlief maar bang olifantje. Billy Beer ligt liefst te luieren, en aapje Tika is de grapjas van de hoop.

Elk dierenvriendje heeft zijn eigen bijbehorend voorleesboekje en nachtlampje.

Schattige nachtlampjes

Eerst en vooral : wat een schattige nachtlampjes! En praktisch, want je kan ze (draadloos) opladen. Je kan kiezen tussen 2 verpakkingen en in elke doos zitten siliconen hoesjes van 2 diertjes. Heel leuk, want zo kan je kindje eens wisselen van dier…

Er zijn 3 verschillende standen aan de lampjes; je kan instellen of het lampje automatisch 20 of 40 minuutjes uitgaat, of een constante aan-stand.

Yumi yay nachtlamp en voorleesboekjes

Ik vind het ideale nachtlampjes met niet te fel licht en een speels aspect. De perfecte vervanger voor de saaie nachtlamp die we tot nu toe in onze stekker hadden steken. Rune is ook een beetje gefascineerd door de lampjes, hij was sowieso al een fan van dieren dus de lampjes konden hem zeker bekoren.

Yumi yay nachtlamp
Makkelijk op te laden

Voorleesboekjes

Onze bengel is dol op boekjes lezen. Een voorleesboekje (of 4 op een energieke avond ahum) maakt al meer dan een jaar deel uit van zijn vaste slaapritueel. Rune dodo doen zonder boekje vooraf? I don’t think so. Lees hier meer over ons vaste slaapritueeltje.

Giveaway !

Ik geef tot 25/01/2021 een pakketje t.w. 72,8€  weg met maar liefst 2 voorleesboekjes van Yumi Ya EN een verpakking nachtlampjes (met 3 siliconen dierenhoesjes). Ga snel naar mijn instagrampagina en doe mee!

Yumi Yay nachtlampjes en voorlees boekjes

Giveaway

Waar te koop?

Je vindt de Yumi Yay nachtlampjes en voorleesboekjes bij Babymatters.com.

Laat gerust een reactie achter :-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.