Een cadeau kopen voor je lief of man doe je best met voorbedachte rade.
Lees: koop iets waar je zelf ook geniet van hebt ;-).
Een lekker etentje, een citytrip, een uitje naar de wellness,….of in mijn geval: chocolade. 

Je kan tegenwoordig veel online bestellen en uitsturen met leuke kaartjes erbij voor elke gelegenheid. Via Greetz bijvoorbeeld. Hen kende ik al omdat ik al eens bloemetjes had bezorgd aan de mama, maar ze hebben ook nog wijn, chocolade,… in hun assortiment. Tijd om dat eens uit te testen!

Getrouwd en very happy

We zijn nu ruim een half jaar getrouwd – lees hier meer over onze trouw in Great Gatsby thema – en nog steeds heel erg happy. Daarom besloot ik manlief te verrassen met een klein cadeautje. Hij is niet echt een chocolade-lover, maar Tony’s Chocolonely kan hij wel smaken. Daarom besloot ik via Greetz een klein pakketje op te sturen met een lief kaartje erbij. Hij vond het heel lief maar had uiteraard door dat hij de Tony’s beter met mij kon delen, haha ;-).

Chocolade Greetz ervaring

 

Tony’s Chocolonely chocolade

Waarom Tony’s Chocoloneley? Wel buiten onze eigen goede Belgische Côte d’or, vind ik de Tony’s een van de lekkerste choolades. Vooral die met karamel en zeezout, hmmm. Dodelijk lekker!
De chocolade is ook fairtrade. Extra wist-je datje: de repen bestaan uit ongelijke blokjes, om aan alle chocoladeliefhebbers duidelijk te maken dat het in de cacaobranche nog steeds ongelijk verdeeld is. 

Greetz

Ook zin om iemand te verrassen met chocolade, bloemetjes of iets anders? Neem dan zeker eens een kijkje op Greetz !

Deze post werd gesponsord door Greetz. Zie disclaimer.

Laat gerust een reactie achter :-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.