Kleur je interieur

Weet je wat meteen zorgt voor een gezellige sfeer in huis? Bloemen en planten!
Ik moet bekennen dat ik niet echt übergroene vingers heb, maar ik zou mijn hele resem planten en bloemen niet meer kunnen missen in mijn interieur.
Ze zorgen ervoor dat ik me zen voel wanneer ik thuis kom en maken alles net dat ietsje gezelliger. Mijn groene jungle verwelkomt mij elke dag en ik zorg voor hen alsof het mijn kindjes zijn.
Ok, we hebben af en toe eens een meningsverschil. Zoals die keer, toen het heel erg warm was en ik duidelijk te weinig water had gegeven aan Patrick de Pannenkoekenplant. Maar dat hebben we uiteindelijk bijgelegd. Kortom, we zijn nog altijd dikke vriendjes, mijn planten en ik.

Geef eens een bloemetje

Ik ben dan ook niet alleen grote fan van het hebben maar ook van het geven van bloemen of planten. Onlangs kreeg ik de kans om een webshop (Greetz)  te testen die ervoor zorgt dat je bloemen, planten, zelfs chocolaatjes aan huis kan laten bezorgen. Om iemand beterschap te wensen, te feliciteren of gewoon te bedanken. Geniaal concept, want hoe tover je sneller een glimlach op iemands gezicht dan door een gepersonaliseerd boeketje bloemen? Tenzij die persoon allergisch is uiteraard, dan is de vrienschap waarschijnlijk snel gedaan,haha. Bovendien kan je er dus een flesje wijn bij cadeau doen, of chocolade of zelfs Happy Socks! Nog beter!

Een ode aan mama

En wie verdient er het meest van al een bloemetje? Ik moest er niet lang over nadenken: mijn mama natuurlijk! 
Ze is altijd al mijn steun en toeverlaat geweest, maar zeker nu ik ga trouwen is ze mijn rots in de branding. Ik los niet veel over ons nakende huwelijk en zeker niet op deze blog want eerlijk is eerlijk: niemand heeft er iets aan moest ik daar plots elke week een oervervelend artikel over schrijven. 

Als je dan toch persé een idee wilt hebben over hoe die blogposts eruit zouden zien, hier enkele kernwoorden- en zinnen:

Droomlocatie zoeken. Ja gevonden! WAT? HOEZO JULLIE ZIJN AL EEN JAAR OP VOORHAND VOLLEDIG VOLGEBOEKT? FML.
Slachtoffers (lees: getuigen) zoeken om deze dag mee te behelpen. Emo-manier zoeken om hen dit te vragen. Check. 
Bruidsjurk? Waar vinden we dat?  Waarom krijgen we geen champagne? So not like Say Yes To The Dress. 

Stress-paniek- Shitkostdatzoveelallemaal? Ok dan wordt het voor de rest van het komende jaar boterhammen met Tamara-confituur voor elke maaltijd.
Waarom heet onze DJ Guido, kan die geen meer catchy naam kiezen??
Bruidstaartsmaak- que quoi? Fotograaf? Schoenen? Kapster boeken? Make-up? Mijn TO-DO-lijst is meer een TO-DO-boek geworden. Help?
Please laat het niet regenen.
Of 32 graden worden. Ik ga zweten als een otter in dat kleed. 

Alee. I can go on and on but you get the point. Ik kan al weleens in een stressbui schieten 😉
Het is dan ook erg verwonderlijk dat mensen nog met mij willen omgaan. Mijn moeder heeft geen keuze uiteraard, pech voor jou mamsie, jij MOET van mij houden, ook al ben ik een zaag 😉 

Moraal van het verhaal

Uiteindelijk bestelde ik dit prachtig boeketje Gerberas met een doosje Mercikes en een lief bedankingskaartje via Greetz, dat heel keurig de dag nadien werd geleverd. De mama was er enorm blij mee -ah ja ik heb mijn liefde voor planten uiteraard van haar meegekregen, net als de liefde voor chocolade overigens ;-).  Test geslaagd!

GreetzGreetz

Laat gerust een reactie achter :-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.