Ik werd onlangs gecontacteerd door Tribu met de vraag of ik het zag zitten om hun Tribu Kids album voor een jaartje uit te testen. Ze vonden mijn familiewaarden passen bij hun achterliggende missie; generaties met mekaar verbinden. En na een kijkje op hun website, was ik helemaal mee met het verhaal rond Tribu Kids album.

Wat is Tribu Kids album?

Heel kort door de bocht is het een makkelijke manier om regelmatig (maandelijks)  fotoalbums te maken (online of via de app) die je kan delen met de grootouders, meters, peters, vrienden,…

Bovendien kan je aan je Tribu Kids album ook andere familieleden toevoegen als co-redacteurs. Als je kindje op logeeruitje gaat, of op uitstap, kunnen ze ook hun foto’s makkelijk delen via de app of site. Iedereen heeft dan tot het einde van de maand om zijn foto’s erin te zetten.

Op het einde van elke maand krijgt iedereen in je account het album per email gestuurd. Als je ervoor kiest om een abonnement te nemen, wordt het album ook afgedrukt en opgestuurd via de post. 

Makkelijkste manier OOIT om fotoalbums samen te stellen

Ik heb Tribu nu een maand en ben enthousiast. De app is mega-gebruiksvriendelijk, dus geen gedoe meer met je foto’s over te moeten zetten op computer…Ik laad ze gewoon rechtstreeks vanuit mijn iPhone op naar de app en maak van daaruit mijn album.

Je kan naast foto’s ook leuke tekstjes erin zetten en kiezen uit verschillende layotus. Alles heel simpel, niet te veel extra poespas. 
Zo heb ik het graag.

Ook proberen? Gebruik mijn kortingscode

Ben je zelf ook enthousiast geworden? Fijn! Je kan het Tribu Kids Album met mijn code “Lien15” met maar liefst 15% korting testen.
Je kan kiezen tussen een test van een maand, 6 maanden of 12 maanden. 

Mijn kortingscode is geldig bij elk type abonnement! Of je nu een Kids Tribu album neemt, of het digitaal, klassiek of premium album, gebruik de code in je winkelmand en je krijgt meteen de korting.

Laat me zeker weten wat jullie ervan vinden! 🙂

 

1 Reactie

Laat gerust een reactie achter :-)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.